We rouwen om het overlijden van Bagavathi, Premananda Contactpersoon van Beziers

Bagavathi stierf op 7 augustus als gevolg van een kritieke gezondheidstoestand. In liefdevolle herinnering kwamen we bijeen in de tempel en zongen ‘Om Namah Shivaya’ voor haar ziel. We willen ook alle toegewijden van Swamiji bedanken die haar begrafenis in Frankrijk bijwoonden en, zoals haar wens was, helemaal in het wit gekleed en er werden  bhajans gezongen in de kerk.

Baghavati was zeer actief als contactpersoon en bijzonder goed in het praten met mensen over Swamiji. Bij het uitvoeren van haar seva introduceerde ze veel spirituele aspiranten bij Swamiji, die later toegewijden werden. Ze stond erop dat ze voor haar laatste reis geen bloemen voor zichzelf wilde, maar dat ze in plaats daarvan een collecte wilde houden voor de kansarme kinderen in de Ashram. We zullen haar herinneren voor haar toegewijde werk en haar prachtige manier van zijn, haar onbaatzuchtigheid en diepe liefde voor en geloof in Swamiji. Met al de zegeningen van Swamiji zijn we er zeker van dat haar ziel vrede heeft bereikt.

“Onthoud dat alleen de liefde van God blijvend is. Ik wil dat je herkent wat vals en wat waar is. Genereer en voel de zuiverste liefde diep van binnen en weet dat het goddelijk is.” (Swamiji)

Sri Premananda Ashram © 2019. All Rights Reserved