Sri Premeshvarar Tempel

“Deze tempel zal helpen om over heel de wereld vrede te brengen en mijn goddelijke krachten zullen daar gedurende vele generaties werken. Het is ook een belangrijke plaats voor diegenen die een spiritueel leven leiden. Voor anderen ook, want als ze problemen hebben en ze bidden daar, zullen hun problemen opgelost worden.” Swami Premananda

PHOTO-4

Sandalhoutpoeder verscheen op Swamiji’s beeld tijdens Mahashivaratri 2014. Een mooie donkergroene lingam zie je aan de voet van Swamiji’s beeld – deze verscheen op de nacht van Shivaratri.

PHOTO-1

Deze lingam verscheen in het schrijn van de Sri Premeshvarar lingam in 2011 tijdens Mahashivaratri, net na Swamiji’s Mahasamadhi.

Sinds Swamiji in Samadhi ging op 21februari 2011 is de nacht van Mahashivaratri nog steeds een nacht waarop Swamiji’s goddelijke aanwezigheid heel sterk gevoeld wordt door al zijn toegewijden en vooral in de Sri Premananda Ashram. Net zoals Swamiji elk jaar tijdens de nacht van Mahashivaratri lingams manifesteerde toen hij nog in zijn fysieke lichaam was, zo manifesteert zich ook elk jaar een lingam aan de voet van de Sri Premeshvarar lingam of aan de voet van Swamiji’s beeld in de Sri Premeshvarartempel. Op gelijkaardige wijze verschijnt er vibhuti op zijn beeld of op zijn foto in de poeja hall, precies zoals Swamiji elk jaar vibhuti manifesteerde gedurende de Vibhutibhava die plaatsvond enkele dagen of weken nadat de lingams uit zijn lichaam geboren waren. Dit is verschillende keren gebeurd gedurende de laatste vier jaar. Begin 2014 verscheen er sandelhout op het beeld van Swamiji gedurende een periode van verschillende weken. Eind 2014 verscheen er gedurende enkele dagen vibhuti op Swamiji’s beeld en na de maandelijkse abishekam die op zijn beeld was uitgevoerd, manifesteerde er zich sandelhout. Al deze heilige poeders zijn verpakt en verdeeld aan Swamiji’s toegewijden over de hele wereld. Zowel de vibhuti als het sandelhout kan op het voorhoofd aangebracht worden tijdens meditatie om iemand spiritueel te verheffen en om vreugde en vrede in je geest te brengen. Ze kunnen ook met water vermengd worden en opgedronken om ziekten te verwijderen en negatief karma.

PHOTO-2

Vibhuti verschiijnt op Swamiji’s foto in de poeja hal in 2012

PHOTO-3

Vibhuti verscheen op Swamiji’s beeld tijdens Mahashivaratri 2013. Een zwarte lingam verscheen aan de voet van Swamiji’s beeld tijdens de nacht van Shivaratri.

Sri Premananda Ashram © 2019. All Rights Reserved