Muruga-tour in Frankrijk

De afgelopen maanden hebben leden van de Premananda Jeugdgroep uit Maastricht (Nederland) veel Muruga abishekams uitgevoerd. Nadat ze de sterke energie van deze rituelen hadden ervaren, wilden ze deze ervaring graag met anderen delen. En dus namen ze contact op met de Premananda Jeugd van Frankrijk en samen organiseerden de twee groepen een Muruga-tour waarbij ze enkele van de Sri Premananda Centra in Frankrijk bezochten. Vanwege de korte termijn was de tour beperkt tot drie centra: de Sri Premananda-centra van Nord Mayenne en Lyon en het Premananda Centrum voor Eenheid in Monts du Forez.

De abishekam in het mooie centrum van Nord Mayenne vond ’s avonds plaats. We hadden echt een leuke tijd om alles voor te bereiden en er was een sterke energie tijdens de abishekam voor vier Muruga’s!

Er waren prachtige satsangs, wandelingen in de natuur en meditaties in een magisch bos met prachtige bomen. Veel mensen kwamen naar het Premananda Centrum voor Eenheid in Monts du Forez! Terwijl sommigen alleen bleven voor de bhajans en lingam zegeningen, bleven anderen ook voor de Muruga abishekam. Geholpen door de prachtige stemmen van de zangers, konden we Swami’s aanwezigheid en energie echt voelen. Aan het einde boden we heilige draden aan, gezegend tijdens de abishekam. De derde abishekam was in het Sri Premananda Centrum van Lyon. De groepsenergie was erg vredig en Shantananda, de coördinator, was een geweldige gastheer! Het was een mooie avond!

Sri Premananda Ashram © 2019. All Rights Reserved