Mahashivaratri-vieringen 2021 in het Sri Premananda Centrum van Gers, Frankrijk

We waren erg blij dat we Mahashivaratri konden vieren in ons gloednieuwe centrum in Gers en het was toevallig ook ons ​​eerste openbare ritueel sinds we half december 2020 vanuit Parijs hierheen verhuisden.

We begonnen met een metta-meditatie om onze geest tot rust te brengen en naar binnen te gaan, gevolgd door een astotra voor Swamiji. Vervolgens vierden we Shiva met een lingam abishekam en iedereen ontving een lingam zegen. We genoten ook van het zingen van bhajans en het uitwisselen van gedachten na het lezen van enkele satsangs.

Met de huidige Covid-situatie die zoveel dingen heeft veranderd, met beperkte sociale contacten en nauwelijks iets hier in het Westen dat de geest van het vieren van Mahashivaratri ondersteunt, waren we erg dankbaar dat de Ashram dit live-programma organiseerde dat ons allemaal verbond bij het vieren van dit belangrijke moment, ondanks de afstand tussen ons.

En nu we Mahashivaratri hebben gevierd, kunnen we al een spirituele energie voelen in onze nieuwe tempel die buitengewoon zoet is, maar tegelijkertijd ook erg krachtig!

Om Namah Shivaya! Jai Prema Shanti!

Sri Premananda Ashram © 2019. All Rights Reserved