Mahashivaratri 2021 viering in Premananda Centrum voor Eenheid, Amelia

Een paar maanden geleden hebben we hier in het Centrum voor Eenheid een grote brand gehad die een belangrijk deel van de oude olijfgaard verwoestte. Gelukkig kwam de brandweer direct en kon de schade beperkt blijven. We hadden gedacht dat veel van de honderdjarige bomen verloren zouden gaan, maar nu zijn we opgelucht dat er nieuwe bladeren uitkomen op bijna alle verbrande bomen. Slechts twee grote bomen gingen verloren, maar nu kunnen we al de groene scheut van een nieuwe boom zien groeien uit hun wortels.

Vorig jaar hadden we zo’n ernstig watertekort dat voor het eerst in duizend jaar de bron volledig opdroogde! We baden om Swamiji’s hulp en dankzij zijn genade geeft de bron nu weer volop water! Bedankt Swamiji!

Om Mahashivaratri te vieren hadden we twee vrienden uitgenodigd om samen met ons een prachtige abishekam uit te voeren voor de Shivalingam die door Swamiji aan het centrum was geschonken en die in een kleine tempel bij de waterbron is geplaatst. Na de abishekam hebben we 108 keer Om Namah Shivaya gezongen. Daarna vervolgden we de viering in onze tempel, waar we bhajans en kirtans zongen, een meditatie deden, lingamzegeningen ontvingen en een satsang hadden. Er was een sterke energie en zowel wij als onze vrienden voelden de aanwezigheid en zegen van Swamiji.

Jai Prema Shanti!

Sri Premananda Ashram © 2019. All Rights Reserved