Maandelijkse satsang van Swamiji

Ik zegen mijn kinderen overal ter wereld. Ik bid dat hun geest zuiver moge worden. Ik zit als een lotusbloem in de harten van zij die mij als hun gids hebben aanvaard. Ik zal je beschermen en je helpen de waarheid te realiseren.

Onnodige herinneringen en gedachten doen jullie veel pijn. Je denkt na over kleine materiële behoeften. Je denkt dat al je dromen en verwachtingen vervuld moeten worden op de manier die jij hebt bedacht. Als het niet zo gaat, breekt je hart en word je gefrustreerd en bezorgd. Onthoud één ding: anderen denken ook zoals jij! Niet iedereen krijgt alles wanneer hij het wil. Geef je kinderachtige koppigheid op.t iedereen krijgt alles wanneer hij het wilfrustreerd en bezorgd. op de manier die jullie hebeen bedacht

Jullie zijn allemaal mijn kinderen, jullie hebben allemaal gekozen om een zuiver, spiritueel leven te leiden, dus verlang niet naar een werelds leven. Jullie gedachten zijn op een bepaalde manier altijd wankel. Dat is de natuur. Jullie moeten trachten dat te overwinnen. Als dat niet mogelijk is, zeg het mij dan en ik zal je leiden. Jullie zijn mijn kinderen.

Sommige mensen maken zich zorgen dat ze me niet persoonlijk konden zien of spreken. Ik kan dat begrijpen. Wanneer ze de kans krijgen om me te zien, zullen ze beginnen te huilen. Wanneer ik in jullie hart en gedachten ben, dan is het niet nodig om je zulke zorgen te maken.

Stop met je zorgen te maken, stop met wenen en stop met koppig te trachten destructieve materiële verlangens te vervullen. Denk in plaats daarvan aan God en huil, en maak je zorgen over hoe je vastberaden zijn voeten kan bereiken. Op die manier zal je zeker je doel bereiken.

Aangezien jullie mijn kinderen zijn, ben ik op een natuurlijke manier vertrouwd met jullie geworden. Begrijp hieruit dat jullie in deze geboorte op het juiste pad zijn gekomen.

Ik zal jullie tonen hoe een goed leven te leiden. Jullie hebben de volle toestemming om in mijn boot te reizen, maar jullie moeten jullie kinderlijke koppigheid laten varen. Wie begenadigd is met de buitengewone kans om het Goddelijk Licht te zien, zou zich niet mogen vastklampen aan stoffelijke zaken.

Met mijn zegeningen,

Jai Prema Shanti!

Sri Premananda Ashram © 2019. All Rights Reserved