Swamiji’s visie

swami-premananda2

“Mijn missie is mijn leven. Er is niets anders dat belangrijk is voor mij in dit leven. Ik wil alleen mensen leiden en geestelijk verheffen en de liefde van God aan zoveel mogelijk mensen tonen als ik kan. Ik heb geen persoonlijke wensen of doelen. Ik voer op elk moment de wil van het Goddelijke uit. De reden voor mijn geboorte in deze wereld is om deze missie te volbrengen en dit komt vanuit mijn mededogen en enorme liefde voor de mensheid.

Ik zou graag steeds opnieuw geboren worden in deze wereld om degenen die kennis zoeken te helpen en te leiden. Denk niet dat het leven lijden is voor mij. Ik ben altijd in goddelijke blijdschap verzonken. Daarom heb ik geen angst om herboren te worden en deze goddelijke missie verder te zetten. ”

“Ik vraag aan God om van deze arme wereld een spirituele plaats te maken. Dat is mijn hoop en doelstelling in het leven.”

“Mijn missie is om heel veel goed te doen voor de hele wereld. ”

“Mijn taak is om Sanatana Dharma, de oude en waarachtige manier van leven voor de mensheid, te onderwijzen en om mensen spiritueel te verheffen. De reden om in deze wereld geboren te worden en deze missie uit te voeren is mijn mededogen en enorme liefde voor de mensheid. Ik ben er klaar voor om jullie leiding te geven en jullie te helpen om jullie uiteindelijke doel te bereiken.”

“Wat met mij gebeurt [in de gevangenis zitten], lijkt op wat met spirituele meesters altijd al gebeurde. Er is geen reden om hierover te praten alsof het iets buitengewoons is. Omdat het in deze eeuw gebeurt praten en schrijven de media er buitensporig over en maken ze er een groot verhaal van. Zij weten dat ze onwaarheden schrijven en de wereld weet dat ook. Zij zetten Jezus Christus gevangen en kruisigden hem, waarom deden ze dat? Wat deed hij verkeerd? Helemaal niets! Boeddha werd onder huisarrest geplaatst. Zij vergiftigden zijn eten en vermoordden hem. Hij deed niets verkeerds. Waarom werd Rama naar de jungle gestuurd voor veertien jaar? Ook hij pleegde geen overtreding. Ze wilden niet dat Krishna geboren werd. Dat is de oorzaak dat hij in de gevangenis geboren werd. Waarom? Wat had hij gedaan? Zovele spirituele meesters, 63 Saivite heiligen, elf Vaishnavite heiligen, achttien Siddha’s en zo veel andere heiligen hebben verscheidene uitdagingen moeten ondergaan tijdens hun leven. Mensen beschuldigden hen van overtredingen die zij niet begaan hadden. Zij martelden hen en zetten hen onder grote druk. Deze spirituele meesters en heiligen echter namen het makkelijk op daar zij met hun gedachten en geest bij het Goddelijke waren. Wanneer zij deze wereldse zaken zagen en met deze problemen geconfronteerd werden, raakten zij niet ontmoedigd. Zij waren oprecht gelukkig en één met God. Hun hart en geest waren vervuld met zegeningen.”

Swami Premananda

Sri Premananda Ashram © 2019. All Rights Reserved