Een geweldige taak in dit leven

Swamiji, je hebt in dit leven een geweldige taak gekregen. Is er ook een taak voor mij? Ik wil ook een taak.

Je hebt een leuke vraag gesteld. Je wilt werk, dus zal ik het Goddelijke vragen om je alsjeblieft wat werk te geven. Je krijgt het meteen, maak je geen zorgen. Als je klaar bent om het werk te doen, zal het Goddelijke je het geven.

Ten eerste moet je jezelf afvragen of je klaar bent om je volledig over te geven. Vraag jezelf af of je bereid bent om het werk oprecht te doen, met plezier, zonder woede, zonder zorgen, naar waarheid en zonder te proberen om wat voor geld dan ook aan iemand te verdienen. Ben je klaar om te werken zonder geld te vragen, zonder ergens aan gehecht te zijn, zonder seksuele gevoelens, zonder gehecht te zijn aan je vrienden en familie – ben je hier klaar voor? Ben je bereid om heel hard en met totale oprechtheid te werken?

Ik praat tegen je vanuit het binnenste van mijn hart. Ik lieg nooit tegen mezelf. Ik ben alleen geïnteresseerd, totaal en volledig, in hoe mensen genieten van het spirituele leven en er het beste uit halen. Ik kan spirituele kennis verspreiden omdat ik anderen begrijp en begrijp hoe ze zich voelen. Ik weet hoe anderen leven en wat hun zorgen en problemen zijn.

Ben je dan zoals God, of ben je God?

Ik ben geen god. Ik ben God niet. Ik wil helemaal niet dat je zo denkt. Ik wil mensen niet bedriegen. Ik wil helemaal niets. Ik ben een gewone man, net als jij. De universele energie riep me naar deze aarde. Ik vroeg waarom en ik kreeg te horen dat het Goddelijke een geschenk voor mij had. Er werd mij gevraagd of ik klaar was om het te dragen. Eerst zei ik dat ik het niet wilde, maar later stemde ik toe. Toen ik vroeg wat dit cadeau was, gaf het Goddelijke het mij. Ik vroeg waarom en kreeg te horen dat dit een heel goede zaak was en dat ik het onder de mensen moest verdelen en dat ik het moest geven aan iedereen die naar me toe kwam. Ik vroeg of ik rond moest gaan en het aan mensen moest geven, maar er werd mij gezegd: nee, nee, nee, nee – je moet het geven aan degene die dicht bij je komt. Ik stemde toe, en dat doe ik, maar de meeste mensen begrijpen het niet omdat ze nog niet volwassen zijn. Dus ik dacht dat ik even moest wachten en het later uitdelen. Ik vroeg me af waarom het Goddelijke deze baan en vervolgens deze Ashram aan mij had gegeven. Toen kreeg ik al deze arme kinderen om voor te zorgen als een dienst aan de mensheid. Dus het Goddelijke geeft alles, en alles is het goddelijke drama.

Sri Premananda Ashram © 2019. All Rights Reserved